2/11/2013
Katkaravut kookos-currykastikkeessa
Taas yksi äitini ihanista herkuista.
VAROITUS: tulinen!
2 hengelle
180 g pakastekatkarapuja
1 purkki kookosmaitoa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 purkki punaista thaimaalaista currya
pieni pussi cashewpähkinöitä
1. Sulata katkarapuja n. tunti lävikössä, jotta vesi valuu pois
2. Kuullota sipuli ja pähkinät paistinpannulla.
3. Lisää curry ja valkosipuli. Sekoita ja lisää kookosmaito.
4. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja lisää katkaravut läviköstä. Kiehauta nopeasti uudelleen.
5. Tarjoile riisin tai nuudelien kanssa.
Tagit:
Aasia,
curry,
gluteiiniton,
helppo,
herkku,
illallinen,
kastike,
katkarapu,
katkaravut,
kookos,
kookosmaito,
lounas,
nopea,
sipuli,
Thaimaa,
tulinen,
valkosipuli,
viljaton
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti