4/09/2013

Mansikkatäytekakku

Tämä resepti sisältää vain täytteet. Jos tahdot ohjeet myös pojhaan, tämä ohje on varmasti toimiva.

Täytin viikonloppuna 20 ja halusin pari kakkua. Toisen eli täytekakun päätin tehdä itse. Juustokakun teki rakas äitini. Laitan sen ohjeen tänne myöhemmin.
Hyvin yksinkertainen ja nopea mutta myös paras täytekakku, mitä olen ikinä syönyt. Kiitos ohjeesta äidilleni!
Eikä taatusti ole kuiva!


3 levyä (400 g) kakkupohjaa
(löytyy ainakin isoista ruokakaupoista)
(teen myöhemmin ohjeenkin tänne)
1/2 dl sokeria
6 dl laktoositonta vispikermaa
1 dl appelsiinimehua
3 banaania
1 purkki mansikka-vadelmahilloa
1/2 litraa tuoreita mansikoita
strösseleitä


1. Vatkaa kerma ja sokeri jäykäksi kermavaahdoksi
2. Ota appelsiinimehua ruokalusikkaan ja kostuta karovasti alimman kakkupohjan pinta
3. Muussaa banaanit mössöksi ja levitä puolet mössöstä kakkupohjalle
4. Levitä mukavan paksu kerros hilloa joukkoon
5. Levitä päälle vielä pari lusikallista kermavaahtoa
6. Toista kaikki seuraavalle kerrokselle.
7. Laita kolmas kerros päälle ja kostuta appelsiinimehulla.
8. Levitä kaikki loppu kermavaahto kakun päälle
9. Pilko mansikat ja asettele kakun reunoille
10. Koristele strösseleillä.


Synttärikuvia!


























Kuvista kiitokset Martulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti